содержимое
Вниз страницы
Вниз страницы

Lafsan

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Lafsan » Кто любит вкусно покушать » Речь зеленского во время инаугурации текст политика

Речь зеленского во время инаугурации текст политика

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Зеленский принес присягу народу украины.  мая  так вот, узнаю ваши мысли!?

0

2

В понедельник, 20 мая, новоизбранный президент Владимир Зеленский принес присягу народу Украины. Во время своего выступления после присяги, Зеленский назвал главные цели власти, призвал принять ряд важных законов и заявил о роспуске Верховной Рады Украины. ZN.UA бликует полный текст инаугурационной речи Владимира Зеленского.

0

3

" Дорогі українці! Після моєї перемоги на виборах мій шестирічний син сказав: "Та! По телевізору кажуть, що "Зеленський – Президент…" Виходить, що… я… теж Президент?!" І тоді це прозвучало як жарт, але згодом я зрозумів, що насправді це істина. Тому що кожен з нас Президент. Не 73 відсотки, які за мене голосували, а всі 100 відсотків українців. Це не моя, це наша спільна перемога. І це – наш спільний шанс. За який ми несемо спільну відповідальність. І щойно – не тільки я складав присягу. Кожен з нас поклав руку на Конституцію і кожен з нас присягнув на вірність Україні.

0

4

Уявіть собі гучні заголовки: "Президент не платить податків", "Президент напідпитку промчав на червоне світло", "Президент потихеньку краде, бо "всі ж так роблять". Ви згодні, що це ганьба? Ось що я маю на увазі, коли кажу, що кожен з нас – Президент. Відсьогодні кожен з нас несе відповідальність за країну, яку ми залишимо своїм дітям. Кожен з нас, на своєму місці, зможе зробити все для розквіту України.

0

Вы здесь » Lafsan » Кто любит вкусно покушать » Речь зеленского во время инаугурации текст политика

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно